Shopping Cart

No products in the cart.

Takto vyrábíme náš Kozí Sýr s Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata

Přemýšleli jste někdy, jak se vyrábí náš kozí sýr z extra panenského olivového oleje? Jde o řemeslný proces, při kterém si každý z kousků hýčkáme tak, aby získal veškerou gurmánskou chuť a vůni, která jej charakterizují.

V těchto řádcích vám prozradíme celý proces výroby tohoto lahodného produktu, který na našich stolech nikdy nesmí chybět.

Kvalitní suroviny

Proces výroby našeho kozího sýra s extra panenským olivovým olejem začíná pečlivým výběrem těch nejlepších surovin místního původu. Od kozího mléka až po syřidlo, které používáme při výrobě produktu, vše je vyrobeno vědomým a udržitelným způsobem.

Pro zahájení procesu vybíráme kozí mléko od místních farem, kde zvířata jsou chována udržitelným způsobem a volně se pasou na extremaduraských polích, čímž je zaručena čerstvost a čistota konečného produktu. Tato volba nejen přispívá ke kvalitě sýra, ale také podporuje místní farmáře a podporuje ekonomiku našeho regionu.

Extra panenský olivový olej La Chinata nezaostává: pochází z olivových hájů v Sierra de Gata se svou ovocnou chutí a charakteristickou vůní a stává se dokonalým společníkem pro zvýraznění jemných a krémových tónů kozího sýra. Tento extra panenský olivový olej, lisovaný za studena a vyrobený z oliv odrůdy Manzanilla Cacereña, dodává osobitý nádech, který pozvedá gastronomický zážitek do nových výšin.

Řemeslný proces

Výroba našeho řemeslného kozího sýra je pečlivý proces, který kombinuje řemeslnou odbornost s vášní pro kvalitu. Po odběru mléka od šťastných a zdravých koz se mléko zahřeje na 31 stupňů, aby se zlikvidovaly případné nežádoucí bakterie. Po procesu pasterizace se přidává syřidlo, což je základní proces, který zahajuje přeměnu mléka na sýr.

Podle tradičních technik předávaných z generace na generaci naši mistři sýraři pečlivě manipulují s tvarohem a každý kus tvarují s uměleckým způsobem. Zrání za kontrolovaných podmínek umožňuje plně se rozvinout chuti a vytvořit jedinečnou komplexnost, která charakterizuje náš řemeslný kozí sýr.

Paralelně je do rovnice začleněn extra panenský olivový olej La Chinata. Během procesu zrání se každé kolečko sýra namáčí ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji, absorbuje jeho nuance a zvýrazňuje jeho texturu. Tato fúze prvků je tajemstvím harmonie chutí, která definuje náš produkt.

Gurmánský zážitek

Na konci tohoto řemeslného procesu představujeme kozí sýr s extra panenským olivovým olejem, který uchvátí vaše smysly. Když nakrájíte porci sýra, odhalí se mastná textura a omamná vůně oleje La Chinata probudí chuť k jídlu. Sýr se svou jemnou a smetanovou chutí se rozpouští v ústech a zanechává stopu znamenitosti, která trvá.

Všestrannost našeho kozího sýra s extra panenským olivovým olejem vám umožní vychutnat si ho různými způsoby. Ať už na sýrovém prkénku doplněném oříšky a čerstvými hrozny, nebo jako hvězdná přísada do gurmánských pokrmů, tento kozí sýr je perfektní volbou pro ty, kteří hledají autentický a sofistikovaný kulinářský zážitek.

Oddaný inovacím a tradici

V La Chinata jsme hrdí na to, že můžeme spojit bohatou gastronomickou tradici Extremadury s dotekem inovace. Náš řemeslný kozí sýr s extra panenským olivovým olejem je odrazem této filozofie a spojuje staleté techniky s moderním přístupem k vytvoření produktu, který překonává očekávání.

Každé sousto vypráví příběh oddanosti, kvality a lásky ke kulinářské autenticitě. Objevte umění výroby řemeslného kozího sýra s extra panenským olivovým olejem z La Chinata a ponořte se do jedinečného gastronomického zážitku, který oslavuje bohatství extremaduraské země.

Kozí Sýr s Extra Panenským Olivovým Olejem

Chtěli byste ochutnat tento lahodný kozí sýr s extra panenským olivovým olejem? Nemůžete ho minout!

Doufáme, že se vám proces výroby našeho kozího sýra s extra panenským olivovým olejem La Chinata líbil! Pokud chcete zjistit, kolik našich dalších produktů se vyrábí a dozvědět se o zajímavostech, receptech a inspiraci, sledujte nás na našich profilech na sociálních sítích.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *