Těstoviny La Chinata s červeným pestem, mozarellou a cherry rajčaty

Zajisté máte rádi jednoduché a zdravé recepty, které vám umožňují starat se o vaše tělo, aniž byste museli slevit ze svých požadavků a jejichž příprava navíc netrvá dlouho. Přesně mezi takové recepty patří i tento na Těstoviny La Chinata s červeným pestem, mozzarellou a cherry rajčaty.
Je na místě vyzdvihnout, že Těstoviny La Chinata ve tvaru olivových listů jsou těstovinami vyrobenými z tvrdé pšenice a špenátu (oboje z ekologického zemědělství) a jejich výroba podléhá velmi přísným kontrolám kvality.
Díky tomu můžeme nabídnout tento gourmet produkt, těstoviny ve tvaru olivových listů te nejvyšší kvality. Výroba našich těstovin je navíc šetrná k životnímu prostředí, což můžeme doložit oficiálním statusem výrobku pocházejícího z ekologického zemědělství, který mu udělila Evropská unie.
Chtěli byste vědět, jak tento těstovinový recept vypadá? Ukážeme vám to krok za krokem. Jdeme na to!
Ingredience
- Těstoviny La Chinata
- Cherry rajčata
- Mozarella
Na pesto
- Sušená rajčata
- Čerstvá bazalka
- Lískové oříšky
- Parmazán
- Česnek
- Extra panenský olivový olej La Chinata
Postup
Pesto
Sušená rajčata namočíme do vody. Poté rozmixujeme spolu s bazalkou, opečenými oříšky, parmazánem, česnekem a Extra panenským olivovým olejem La Chinata.
Těstoviny uvaříme al dente, tedy na skus a scedíme pod studenou vodou. Servírujeme s mozarellou nakrájenou na silné plátky, rozpůlenými cherry rajčaty a červeným pestem.
Vše máte hotovo a my vám přejeme dobrou chuť!