Recept: Sendvič Pepito S Vepřovým Masem

Sendvič Pepito je jeden z nejoblíbenějších sendvičů v naší gastronomii, vytvořený šéfkuchaři a obohacený o různé ingredience, ačkoli se autentické Pepito vyrábí z dobrého chleba a vařeného masa, my vám vepřové Pepito přinášíme v housce.
Chtěli jsme vylepšit tento typický sendvič, a tak jsme ho vyrobili s iberskou vepřovou panenkou, vzhledem k šťavnatosti řezu, papričkami Piquillo v extra panenském olivovém oleji, karamelizovanou cibulkou a lanýžovou majonézou, to vše uvnitř brioškového chleba, který jsme opekli, abychom tomu dali křupavou tečku.
Ingredience
- Iberská vepřová panenka
- Piquillo papričky v extra panenském olivovém oleji
- Zelené výhonky
- Karamelizovaná cibule
- Vločková sůl
- Brioškový chléb
- Lanýžová majonéza s extra panenským olivovým olejem
Příprava
- Nejprve si musíme uvařit vepřovou panenku do té míry, jakou máme nejraději, a okraje briošky opečeme s trochou másla, dokud nebudou křupavé.
- Dále začneme s přípravou sendviče, nejprve na spodek briošky položíme zelené výhonky, které jsme předtím uřízli.
- Dále dáme zbytek ingrediencí, počínaje papričkami Piquillo v extra panenském olivovém oleji a karamelizovanou cibulkou.
- Nakonec na chléb položíme nakrájenou vepřovou panenku a navrch nalijeme lanýžovou majonézu, abychom dotvořili náš lahodný vepřový sendvič v briošce.
Doufáme, že se vám recept líbil a že jej brzy vyzkoušíte! Pokud byste chtěli vidět více takových receptů, můžete navštívit náš instagramový profil, kde najdete inspiraci a nové nápady.