Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Recept: Mořský Vlk Tiradito de Lubina

Nic se nám teď, když je teplo, nelíbí víc než svěží recept plný barev, chutí a kontrastů, proto jsme se inspirovali peruánskou gastronomií k přípravě tohoto Tiradita z mořského vlka, kterému jsme dali gurmánský šmrnc s našimi produkty La Chinata. Chtěli byste vědět, jak se připravuje? Čtěte dál!

Tiradito de Lubina, jak jsme již říkali, je typický peruánský recept, který se vyznačuje nakrájením ryby na tenké proužky. Navíc se jedná o velmi všestranný recept, který umožňuje zařadit přísady přizpůsobené všem chutím. Navrhujeme tuto verzi, zapište si ingredience!

Složení mořského vlka Tiradito:

 

Organický Sezamový Olej

Kajenský Pepř Z Ptačího Oka

Černý Sezam

Mandle Pražené S Rozmarýnem A Uzenou Paprikou

Šupinky Sladká Uzená Paprika

Příprava mořského vlka Tiradito

  1. Prvním krokem při přípravě tohoto receptu je odstranit kosti ze zadní části ryby a nakrájet ji na tenké proužky. Tento krok je důležitý, protože pomůže limetkové šťávě proniknout do masa a dostat se do všech částí.
  2. Dále si nakrájíme červenou cibuli na proužky julienne a vložíme do hluboké nádoby, ve které si předtím rozmícháme limetkovou šťávu, vodu a sůl, aby se cibule při přípravě omáčky zjemnila.
  3. Pro přípravu omáčky, kterou budeme ryby doprovázet, smícháme sezamový olej, sójovou omáčku, vločky uzeného pepře, kajenský pepř a trochu černého sezamu a mícháme, dokud se ingredience nespojí. Množství v omáčce půjde podle chuti v závislosti na intenzitě, kterou chceme dosáhnout.
  4. Začínáme připravovat na talíři naše ryby! Za tímto účelem položíme na talíř proužky mořského vlka spolu se sezamovou a sójovou omáčkou, kterou jsme si připravili. Poté navrch položíme sušenou cibuli a několik kousků našich opečených mandlí a rozmarýnu, abychom ozdobili a dodali křupavý nádech, který dodá pokrmu více chuti.
  5. Nakonec navrch položíme lístky čerstvého koriandru, který mu dodá svěžest a kontrast a vše je připraveno k jídlu!

Doufáme, že se vám recept líbil a že jej brzy vyzkoušíte!

Pokud byste chtěli vidět více takových receptů, můžete navštívit náš instagramový profil, kde najdete inspiraci a nové nápady.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *