Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Recept: Vejce s Pravými Hřiby, Lanýžem a Iberskou Šunkou

Pokud jde o nevšední kulinářský zážitek, není třeba to komplikovat a připravovat složitý a pracný recept. V tomto případě jsme si oblékli zástěru, abychom si vyrobili míchaná vejce s pravým hřibem, lanýžem a iberskou šunkou z La Chinata. Toto je vítězná kombinace, která si získala tolik srdcí v naší gastronomii, že jsme přišli znovu vytvořit něco s přísadami z La Chinata.

Tento pokrm založený na vejcích a smažených bramborách umožňuje zakomponovat jakoukoli kombinaci ingrediencí: od úhoře a chistorry
po foie gras nebo chobotnici. Gurmánskou variantou, která potěší i ty nejnáročnější mlsné jazýčky, jsou ale bezesporu míchaná vejce s pravými hřiby, lanýžem a iberskouou šunkou. Jste připraveni naučit se tento recept krok za krokem? Čtěte dál!

Ingredience

K přípravě tohoto receptu na rozbitá vejce s pravými hřiby, lanýžem a iberskou šunkou budete potřebovat následující ingredience:

Přípravná Bramborová Směs Na Španělskou Tortillu S Cibulí

Hříbky V Extra Panenském Olivovém Oleji (Boletus Edulis)

Lanýžové Carpaccio V Extra Panenském Olivovém Oleji

Iberská Šunka Zlaté Kvality

Šupinky Soli Uzené

Příprava míchaných vajec s hřibem jedlým, lanýžem a iberskou šunkou

Příprava tohoto pokrmu z míchaných vajec s pravými hřiby, lanýžem a iberskou šunkou je velmi jednoduchá:

  1. Na začátek si musíme na pánvi ohřát naše Brambory na tortillu s cibulí, které najdete v naší sekci hotových jídel. Je to kombinace smažených brambor v extra panenském olivovém oleji spolu s trochou cibule, ideální možnost je přidat čerstvá vejce a udělat lahodnou
    bramborovou omeletu nebo použít pro gurmánské přípravy, jako je tato.
  2. Jakmile brambory na tortillu s cibulí dosáhnou požadované teploty, budeme pokračovat v přidávání pravých hřibů v extra panenském olivovém oleji podle chuti a mícháme, aby se obě ingredience spojily spolu s trochou soli s uzenými vločkami. Jakmile bude hotová, odložíme ji do krabičky.
  3. Dále na jiné pánvi opékejte tři vejce z volného výběhu ve velkém množství rozpáleného olivového oleje asi 30 sekund, dokud okraje nebudou křupavé a žloutek mírně rozvařený. Až budeme mít vajíčka hotová ve formě lívanců, odložíme na stranu.
  4. Jakmile máme oba přípravky hotové, je čas na talíř! Můžeme to udělat na stejné pánvi, ve které jsme vařili brambory společně s pravým hřibem, ale pokud dáváte přednost jiné nádobě, můžete to udělat v jiné mírně hluboké nebo na plochém talíři, který je dostatečně velký, aby se daly smíchat všechny ingredience bez problémů.
  5. Pro dokonalé servírování stačí brambory na tortillu s cibulí a hříbky položit na dno talíře a plátky iberské šunky rovnoměrně rozmístit po celém talíři. Dále mu dáme nádech, který pokrm pozvedne na další úroveň: pláty lanýžového carpaccia v extra panenském olivovém oleji, které mu dodají lahodnou a velmi speciální chuť a vůně.
  6. Abychom dokončili naše jídlo, položíme smažená vejce na zbytek ingrediencí a… jsme připraveni si pochutnat!

Toto jídlo je čistým vyjádřením naší gastronomie: chutné, kompletní, plné nuancí, různých textur a velmi všestranné. Díky svému bramborovo-vaječnému základu je cenově dostupný pro všechny rozpočty a jazýčky a díky své síle je také ideálním pokrmem ke sdílení.

Detalle de la Sartén de Huevos Rotos con Boletus Eduli, Jamón Ibérico y Trufa de La Chinata.

Doufáme, že se vám toto jídlo líbilo a že si ho brzy vyzkoušíte uvařit doma. Výsledek nám můžete ukázat tak, že nám pošlete zprávu přes naše sociální sítě, kde také najdete inspiraci, tipy na použití a mnoho dalších produktů. Tak příště!

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *