Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Recept: Kordobská Býčí Oháňka S Extra Panenským Olivovým Olejem A Gratinovaným Bramborem

Býčí oháňka je tradiční pokrm španělské gastronomie, který se skládá z dušeného masa z ocasu bojového býka. Je to velmi chutné a jemné jídlo, které se vaří na mírném ohni se zeleninou a kořením, což mu dodává intenzivní a charakteristickou chuť.

Je to ideální jídlo na oběd nebo večeři a je velmi výživné. Naše Kordobská Býčí Oháňka S Extra Panenským Olivovým Olejem je opravdu připravena k ohřátí a jídlu. Můžete ji doplnit různými přílohami, jako je rýže, brambory, naší karamelizovanou cibulkou v sherry octě, našimi kandovanými artyčoky nebo dokonce našimi papričkami Piquillo s extra panenským olivovým olejem.

Ale pokud hledáte propracovanější nápady, jak jíst naši Kordobskou Býčí Oháňku S Extra Panenským Olivovým Olejem, doporučujeme ji s gratinovanými bramborami vyrobenými z našich brambor Tortilla s cibulí a extra panenským olivovým olejem, smetanou a muškátovým oříškem Valle Coronado. Výsledek je neuvěřitelný, berte na vědomí!

Ingredience:

Zpracování

  1. Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.
  2. Dále připravíme směs s bramborami Tortilla, smetanou a trochou muškátového oříšku Valle Coronado a promícháme.
  3. Když máme homogenní směs, dáme na stranu.
  4. Kordobskou býčí oháňku s extra panenským olivovým olejem natrháme a odstraníme kosti.
  5. Natrhané maso dáme na dno misky, kterou můžeme dát do trouby a navrch trochu směsi, kterou jsme udělali s bramborami a smetanou. Vidličkou vytvarujeme čáry, aby to mělo objem a dáme do trouby asi na 10 minut.
  6. Jakmile zezlátne, vyndáme a můžeme jíst!

Přípravná Bramborová Směs Na Španělskou Tortillu S Cibulí

Kordobská Býčí Oháňka S Extra Panenským Olivovým Olejem

Mletý Muškátový Oříšek

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *