Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Připravte si grilování na letošní léto

Oslavíme začátek léta grilováním?

V La Chinata nás nenapadá lepší způsob, jak to udělat, než pozvat naše přátele a rodinu na grilování, proto přicházíme s nápadem, jak je všechny překvapit, troufnete si to oslavit také?

Chcete-li si připravit gril…

Mlýnek S Pepřem Pěti Bobulí

Extra Panenský Olivový Olej Ve Skle 750 Ml

Pivo Řemeslné Ochucené Olivami 330 Ml.

Příprava grilování

  1. Pro zahájení oslavy začneme přípravou všeho potřebného k vaření masa. V našem případě jsme vybrali Iberské maso Cebo de Campo pro jeho šťavnatost, texturu a chuť: je to ideální maso pro grilování, protože uhlíky mu dodají některé kouřové nuance, které se dokonale spojí s vlastnostmi masa z iberského prasete.
  2. Trik! Vyjměte maso z lednice hodinu před začátkem, aby se mohlo zahřát a správně uvařit.
  3. Nejprve musíme zapálit gril a nechat ho rozpálit, abychom na něj později mohli položit kus masa. Doba pečení bude záviset na tom, jak se nám líbí grilování masa, proto doporučujeme péct ho pomalu, abychom to nepřehnali.
  4. Jakmile máme naše Iberské maso Cebo de Campo uvařené, dochutíme trochou soli ve vločkách a pepřem 5 bobulí. Nakonec doplníme trochou čerstvého rozmarýnu. Nechte odpočinout.
  5. Nyní si připravíme zeleninu! Když je gril již rozpálený, položíme oblíbenou zeleninu a během vaření okořeníme. Vybrali jsme mrkev, lilek, červenou papriku a divoký chřest, ale dobrou volbou je jakýkoliv zelenina! Když je téměř hotová, dochuťte vločkovou solí, pepřem 5 bobulí a zakončete kapkou extra panenského olivového oleje.
  6. Vše máme téměř připraveno! Zbývá jen otevřít velmi vychlazená řemeslná piva s příchutí oliv a užít si skvělou noc.

Doufáme, že se vám tento návrh na Svatojánskou noc líbil! Doporučujeme vám, abyste si recept vyzkoušeli a brzy pozvali svou rodinu a přátele na večeři.

Pokud byste chtěli vidět více takových receptů, můžete navštívit náš instagramový profil, kde najdete inspiraci a nové nápady.

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *