Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Příloha Z Kandovaných Artyčoků V Extra Panenském Olivovém Oleji S Česnekem

Konfitované artyčoky s extra panenským olivovým olejem La Chinata jsou zdravou a rychlou přílohou k masu nebo rybě nebo dokonce k expresní večeři nebo obědu, když chcete jíst zeleninu. Připravili jsme je s česnekem, je to velmi jednoduché a výsledek je velkolepý.

Povíme vám to:

INGREDIENCE

Šupinky Sladká Uzená Paprika

 

Ras El Hanout

Artyčoky Nakládaný V Extra Panenském Olivovém Oleji

PŘÍPRAVA

  1. Vyberte tři neoloupané stroužky česneku.
  2. Ve velké pánvi rozehřejte na středním plameni olej z konfitovaných artyčoků a přidejte česnek. Smažte minutu, dokud nezačnou hnědnout.
  3. Přidejte scezené artyčoky a dochuťte solí podle chuti. Dobře promíchejte, aby nasákly chutě.
  4. Pánev přikryjte pokličkou a za občasného míchání vařte na středně mírném ohni asi 15–20 minut, dokud artyčoky nezměknou a nezezlátnou.
  5. Podávejte horké a vychutnejte si tento lahodný pokrm.

Užijte si to!

 

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *