Shopping Cart

No products in the cart.

Chlebové Chipsy S Extra Panenským Olivovým Olejem

100 g | 199 Kč / 100 g
Skladem
(Hodnocení: 1)

199,00  včetně DPH

Toastový chléb s extra panenským olivovým olejem je křupavé a chutné občerstvení známé jako Guttiau, původně ze Sardinie. Vyrábí se podle staré tradiční receptury pastýřů na bázi krupice z tvrdé pšenice, extra panenského olivového oleje a kvasnic. Aby se dosáhlo velmi jemné textury, těsto se pečlivě protahuje a peče při vysokých teplotách, dokud se nezískají velmi tenké a křupavé chlebové chipsy. Je to perfektní doplněk k jakémukoli předkrmu, jako je naše široká paleta paštik, klobás nebo sýrů. Doporučujeme také vyzkoušet společně s naší čokoládou a sladkými krémy.
Obsah: 100 g

Dovozce: ALEMARAL & Partners s.r.o. | IČO: 08820856 | Panská 393/6 - 60200 Brno (Česká republika)

INGREDIENCE

Mletá semolina z tvrdé pšenice, extra panenský olivový olej, olivový olej (obsahuje výhradně rafinované olivové oleje a panenské olivové oleje), sůl, pivovarské kvasnice.

Vyrobeno v Itálii.

Výživové údaje na 100 g scezeného produktu / Výživové údaje na 100 g scezeného produktu: Energetická hodnota/Energie 1967 kJ/468 kcal, Celkový tuk/Celkový tuk 17g, Nasycený tuk/Nasycený tuk 4,2g, Sacharidy/sacharidy 67,4g, Cukr.1 , Dietní vláknina / Vláknina 2,9 g, Proteiny / Bílkoviny 11,2 g, Sůl / Sůl 3,8 g.

Skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah zdrojů světla a tepla. Po otevření spotřebujte do 7 dnů.

1 recenze Chlebové Chipsy S Extra Panenským Olivovým Olejem

  1. 5
    (Hodnocení: 1)
    100% of custommers recommend this product
    5 Stars100%4 Stars0%3 Stars0%2 Stars0%1 Star0%
  2. Táňa

    Křupavá dobrota

    Už ho mám doma! Křupavé placky chleba Guttiau pocházejí ze Sardínie a jsou vyrobené z kvalitní mouky a výborného olivového oleje La Chinata. Příprava je velmi náročná, neboť se peče na dvakrát v peci. Nejprve se působením horka placky nafouknou, vyjmou se z pece a podélně se rozkrojí, pak se zatěžkávají. Pan Guttiau se po prvním pečení obohatí o extra panenský olivový olej a mořskou sůl.Takto vzniklé půlky se znovu pečou. Je to velmi stará receptura pečení chleba. Chuť je výraznější, proto doporučuji k vínu, sýru a salámům jako menší pohoštění. Vaši hosté budou nadšeni!

    0 of 0 found this review helpful
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *