Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob. Čerstvý Extra Panenský Olivový Olej naší nové sezóny je nyní k dispozici, vyrobený z prvních oliv ze sklizně, limitovaná edice, do vyprodání zásob.
Shopping Cart

No products in the cart.

Bramborová Omeleta s Lanýžem

Dnes je 9. března, Mezinárodní den tortilly, a pro nás je to skvělá příležitost oslavit tento lahodný pokrm a ocenit kuchaře a kuchařky, kteří se v průběhu let zasloužili o její popularitu a rozvoj.

Je to typické jídlo ze španělské knihy receptů a v La Chinata máme hotovou směs na bramborovou omeletu s extra panenským olivovým olejem. Stačí rozklepnout pár vajec a připravit na pánvi. Při této příležitosti jsme připravili verzi s lanýžem, která je velmi snadná a chutná.

Řekneme vám, jak:

INGREDIENCE

Přípravná Bramborová Směs Na Španělskou Tortillu S Cibulí

Lanýžová Omáčka s Houbami a Extra Panenským Olivovým Olejem

Mlýnek s Šupinkami Mořské Soli

PŘÍPRAVA

  1. Rozklepněte vejce a přidejte lžíci lanýžové omáčky La Chinata s extra panenským olivovým olejem.
  2. Na velké pánvi rozehřejte olej ze směsi a přidejte bramborovou směs na tortillu, aby se trochu prohřála.
  3. Přidáme brambory, podle chuti trochu osolíme a vše promícháme.
  4. Rozpalte nepřilnavou pánev na středně vysokou teplotu a nalijte do ní směs vajec a brambor.
  5. Vařte asi 5-7 minut z každé strany, dokud tortilla nezezlátne zvenku a nepropeče se zevnitř.
  6. Podávejte horkou a vychutnejte si lahodnou bramborovou omeletu s lanýži.

Dobrou chuť!

Sdílej se svými přáteli:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *